Error in info.plist (Mac OS X)

I sent a tweet yesterday, but nobody responded.

There are two fails in the info.plist.

Error was different open/close tags. p.e. <key>…</string>

This is correct;

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>CFBundleIdentifier</key>
<string>org.openlp</string>
<key>CFBundleShortVersionString</key>
<string>1408</string>
<key>CFBundleVersion</key>
<string>1408</string>
<key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key>
<string>6.0</string>
<key>CFBundleDisplayName</key>
<string>OpenLP</string>
<key>CFBundleIconFile</key>
<string>openlp-logo-with-text.icns</string>
<key>CFBundleExecutable</key>
<string>MacOS/openlp</string>
<key>CFBundleName</key>
<string>OpenLP</string>
<key>CFBundleGetInfoString</key>
<string>OpenLP 1408</string>
<key>LSHasLocalizedDisplayName</key>
<false/>
<key>NSAppleScriptEnabled</key>
<false/>
<key>CFBundlePackageType</key>
<string>APPL</string>
<key>LSBackgroundOnly</key>
<false/>
</dict>
</plist>

Forums: 

Great catch, thanks a lot for reporting, this will be fixed in the next weekly build (which will be Beta 1, yay!)

--
matthias

I don't think the openlp twitter account is monitored much, just used for notifications.

The best place to get our attention for bugs in v2 is via http://bugs.launchpad.net/openlp

Your tweets are protected, so I don't think the OpenLP account was able to see your reply. I usually check the OpenLP account once a day, and I didn't see your message.